logo

O nas

Iz srca vam priporočamo, da nas obiščete. To pa zato, ker vemo, da obiska gostilne Majda preprosto ne boste obžalovali.

Na koncu vasi, ki je drugače zelo prepoznavna, da leži pod najvišjim viaduktom v Sloveniji in pa po zelo priljubljena plezalni steni se nahaja naša gostilna Majda. Z velikim parkirnim prostorom in idilično naravo vas gostilna Majda navduši še predno pregledate jedilni list. 

Vrhunska kvaliteta in domiselna priprava jedi vam v kombinaciji z dobrim okusom, pričara pravo idilo kulinaričnih okusov. Zelišča in zelenjava iz domačega vrta, božanske sladice, pravilna kombinacija jedi s tartufi in ostalimi dobrotami iz Jadranskega morja. Domač kruh, domače testenine, fuži, njoki, rezanci vam v ambientu središče katerega je kamin resnično pričara občutek veliko dražje restavracije.

In prav v hladnih mesecih, vam priporočamo obisk gostilne Majda, saj vas bo pogrela toplota kamina, hkrati pa boste uživali v opazovanju priprave mesa v kaminu in pa pripravi hrane iz glinene posode.

Torej gostilna Majda vam resnično lahko ponudi vse.. od užitkov v dvoje, družinskih kosil, kakor tudi pogostitev porok in priprava poslovnih kosil.